Heltäckande tjänstebud inom ekonomi & administration

Redovisning - Bokslut & Deklaration - Affärs- & skatterådgivning - Fakturering - Juridisk kompetens - Utbildning

Heltäckande tjänstebud inom ekonomi & administration

Redovisning - Bokslut & Deklaration - Affärs- & skatterådgivning - Fakturering - Juridisk kompetens - Utbildning

Våra tjänster

 

Vi hjälper er med allt inom ekonomi och administration. Ni ska kunna fokusera på det ni är bra på och överlåta administrationen till oss.
 
Vi är en god investering för er, med god redovisning och kontroll spar ni i längden mycket pengar.


Att laga bilen kan man göra själv om man är tillräckligt duktig, men försöker man själv utan tillräckliga kunskaper kan det bli väldigt dyrt när man ska lämna in för att åtgärda alla de fel man själv åstadkommit. På samma sätt är det med bokföring etc, det är också så att om man inte är tillräckligt kompetent inom skatteområdet kan man gå miste om stora skatteavdrag.

Redovisning

Mångårig erfarenhet och utbildning inom redovisning. Ni får allt från löpande bokföring till årsbokslut, årsredovisning och skattedeklarationer. Vi har nära samarbete med auktoriserade revisorer. När du har behov av det sätter vi oss ned och reder ut er ekonomi. Vi kan fungera som hela er ekonomiavdelning, vi har kunder inom så gott som alla brancher.

 

Bokslut & deklaration

Vi gör bokslut för alla företagsformer, vi sköter även kontakten med auktoriserad revisor, vi har till byrån knutna ett antal kompetenta revisorer för granskning. Byråns personal har mångårig erfarenhet av skatter och utbildning inom skatterätt.

 

Affärs- & skatterådgivning

Du får god hjälp när du ska starta upp ditt företag, genomgång av affärsidé, val av företagsform, registrering, finansiering och kontakter med myndigheter och bank. Vi följer hela tiden utvecklingen inom skattelagstiftning och byrån har god kompetens inom skatterätt.

Fakturering

Vi kan sköta er fakturering och uppföljning med inkasso och eventuella kontakter med kronofogde och tingsrätt.

 

Juridisk kompetens

Byrån har kompetens inom affärsjuridik och har nära samarbete med andra Jurister.


Utbildning

Om ni har egen personal som behöver utbildas inom ekonomi står vi till ert förfogande


Specialkompetens

Byrån har specialkompetens inom fastighetsbranschen. Fastighetsbranschen har lite specialregler och byrån besitter de kunskaper som krävs för att göra ett gott arbete inom området. Vi har hjälpt otaliga fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi håller även utbildningar för er egen personal.

RENEW EKONOMI AB
Lövängsvägen 10
194 45 UPPLANDS VÄSBY
08-34 38 00
info@renewekonomi.se

© 2020 Renew Ekonomi
Information om cookies